Novosti

Radionica "Razrada projektne ideje" u sklopu Ciklusa radionica "EU fondovi - sadašnjost i budućnost" Info centra za mlade Neos

U Oroslavju, u subotu 6.4. i 13.4. ( i treći termin po dogovoru) u prostorijama Udruge mladih Feniks održavaju se zadnje radionice u sklopu Ciklusa radionica „EU fondovi – sadašnjost i budućnost“.  Teme radionica vezane su za razradu projektne ideje – analiza situacije, projektni ciljevi, aktivnosti i rezultati, izrada projektnog proračuna, vidljivost projekta, izvještavanje i pravdanje troškova. Predavač je Ivan Biškup, konzultant za EU fondove.

Ciklus radionica „EU fondovi – sadašnjost i budućnost“ održava se u sklopu projekta Info centar za mlade „Neos“ 2.0 kojeg financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Projekt provodi Udruga mladih Feniks s partnerima Krapinsko – zagorskom županijom i Gradom Oroslavjem.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem Google obrasca ( https://forms.gle/rEC3ZEEwD9QMDDdW6 ) ili putem emaila udrugamladihfeniks@gmail.com s naznakom „Prijava za radionicu“.