Novosti

Poziv na 13. Sajam udruga Krapinsko - zagorske županije


 


13. Sajam udruga Krapinsko-zagorske županije ove će se godine održati u Gornjem Jesenju u subotu, 26. svibnja na prostoru igrališta s početkom u 09:00 sati. 13. Sajam udruga organizira Mreža udruga Zagor u partnerstvu s Udrugom distrofičara Krapina, Multimedijalnim centrom STUB-KLUB, udrugom PETROŽE-KRUŠLJEVO SELO, Bedekovčanskom udrugom mladih i Udrugom mladih Feniks uz potporu Općine Jesenje, Krapinsko-zagorske županije i Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Dani otvorenih vrata udruga 2018.


 

Pozivamo Vas da se uključite u ovogodišnje Dane otvorenih vrata udruga koji će se održati od 24. do 26. svibnja 2018. diljem Hrvatske! Udruga mladih Feniks uključila se u ovogodišnju manifestaciju te će se Dan otvorenih vrata Udruge održati u četvrtak, 24. svibnja 2018. od 7:00 do 15:00 sati.
Obilježili smo manifestaciju „Hrvatska volontira“ 2018.!


 


Udruga mladih Feniks je u ponedjeljak, 21. svibnja, u suradnji s Lokalnim volonterskim centrom „Orkas“ i volonterima Multimedijalnog centra STUB - KLUB provela volontersku akciju uređenja klupa u Parku Maksimilijana Vrhovca u Donjoj Stubici.

Održana radionica "Biljni i životinjski svijet Vranyczanyjevog jezera" u sklopu projekta "Vranyczanyjevo jezero kao mjesto zdravog i aktivnog života“


 

U petak, 18. svibnja, u Osnovnoj školi Oroslavje održana je druga eko radionica "Biljni i životinjski svijet Vranyczanyjevog jezera". Radionica je namijenjena djeci s ciljem razvijanja osjećaja i podizanja njihove svijesti o okolišu i prirodi te povećati znanje o ekološkoj problematici. 

Hrvatska volontira 2018. – prijavljeno preko 260 volonterskih aktivnosti!


 
U ponedjeljak, 21. svibnja, počinje manifestacija koja će i ove godine okupiti brojne pojedince i organizacije, a sve u cilju promocije i razvoja volonterstva u Hrvatskoj.