Novosti

Hrvatska volontira 2019.


 Hrvatski centar za razvoj volonterstva u suradnji s partnerskim organizacijama devetu godinu zaredom organizira manifestaciju „Hrvatska volontira“, koja će se ove godine održati od 22. do 25. svibnja. 

Održan drugi radni sastanak partnera na projektu "Mi smo mali, ali smo veliki" 2.0


U utorak, 16. travnja s predstavnicima partnerskih organizacija OŠ Oroslavje, OŠ Matije Gupca Gornja Stubica i OŠ Marija Bistrica, održan je drugi radni sastanak partnera na projektu „Mi smo mali, ali smo veliki“ 2.0 u prostorijama Udruge mladih Feniks.

Sretan Uskrs


 Sretan Uskrs želi Vam Udruga mladih Feniks


Radionica "Razrada projektne ideje" u sklopu Ciklusa radionica "EU fondovi - sadašnjost i budućnost" Info centra za mlade Neos


 U Oroslavju, u subotu 6.4. i 13.4. ( i treći termin po dogovoru) u prostorijama Udruge mladih Feniks održavaju se zadnje radionice u sklopu Ciklusa radionica „EU fondovi – sadašnjost i budućnost“.  Teme radionica vezane su za razradu projektne ideje – analiza situacije, projektni ciljevi, aktivnosti i rezultati, izrada projektnog proračuna, vidljivost projekta, izvještavanje i pravdanje troškova.

Prvo studijsko putovanje na projektu "Mladi poljoprivrednik"


Polaznici radionica na projektu "Mladi poljoprivrednik" u subotu, 16.03.2019., tijekom studijskog putovanja upoznali su primjere dobre prakse u našoj županiji.