Novosti

U sklopu projekta "Jednako obrazovanje za sve" izrađen završni video o provedenim aktivnostimaUdruga mladih Feniks, zajedno s dugogodišnjim partnerom Osnovnom školom Oroslavje tijekom školske godine 2017./2018. provodila je projekt „Jednako obrazovanje za sve“, kojim je  osigurana usluga pomoćnika u nastavi učeniku s teškoćama u razvoju koji pohađa Osnovnu školu Oroslavje, prilikom obavljanja svakodnevnih aktivnosti u odgojno – obrazovnom procesu. Jedna od projektnih aktivnosti bila je i izrada završnog filma o provedenim projektnim aktivnostima s ciljem isticanja i promicanja važnosti uloge koju imaju pomoćnici u nastavi učenicima s teškoćama u razvoju.

[NATJEČAJ] Prijave bendova za 12. O'ROCK FEST


 

Neafirmirani demo bendovi s područja Republike Hrvatske i inozemstva prijavite se na 12. O'ROCK FEST 😊 Prijave su otvorene do 1.8.2018. 12. O'ROCK FEST održat će se u subotu, 8. rujna 2018. godine, u Domu kulture Oroslavje.


U sklopu projekta "Mi smo mali, ali smo veliki" izrađen završni video o provedenim aktivnostima


 

U subotu, 9. lipnja 2018. godine, u Hotelu "Matija Gubec" u Stubičkim Toplicama učenici triju partnerskih škola sudjelovali su na zajedničkom druženju na kojem su održani izbori za Dječjeg gradnonačelnika Oroslavja te načelnika Gornje Stubice i Marije Bistrice. Na druženju je snimljen i završni video o provedenim projektnim aktivnostima, a sve s ciljem promocije dječjih prava.

Učenici Osnovne škole Marija Bistrica prošetali svojim mjestom te posjetili Općinu


 

U sklopu projekta „Mi smo mali, ali smo veliki“ održana je interaktivna šetnja prilikom koje su učenici Osnovne škole Marija Bistrica prošetali svojim mjestom, posjetili Općinu i upoznali se s radom jedinice lokalne samouprave kao i poslovima te odgovornošću načelnika, zamjenika načelnika i Općinskog vijeća. 

Učenici Osnovne škole Oroslavje prošetali svojim gradom te posjetili jedinicu lokalne samouprave


 

U sklopu projekta "Mi smo mali, ali smo veliki", učenici Osnovne škole Oroslavje prošetali su Oroslavjem te posjetili jedinicu lokalne samouprave u sklopu čega su se upoznali s djelokrugom i poslovima Grada te im se predstavio gradonačelnik, Emil Gredičak.