Novosti

Održan drugi radni sastanak u sklopu projekta "Mi smo mali, ali smo veliki"


 


Na drugom radnom sastanku u sklopu projekta "Mi smo mali, ali smo veliki" partnerima su predstavljene dosad provedene aktivnosti te su dogovorena daljnja zaduženja.

Održan radni sastanak na projektu „Jednako obrazovanje za sve“


Udruga mladih Feniks u suradnji s Osnovnom školom Oroslavje i u drugom polugodištu školske godine 2017./2018. nastavlja provoditi projekt „Jednako obrazovanje za sve“. Projekt je financiran sredstvima Ministarstva znanosti i obrazovanja koja su namijenjena naknadi za rad pomoćnice u nastavi učeniku s teškoćama u razvoju u Osnovnoj školi Oroslavje tijekom školske godine 2017./2018. U četvrtak, 15.3.2018. godine održan je treći radni sastanak partnera prilikom čega su predstavljene dosad provedene projektne aktivnosti te su dogovorena daljnja zaduženja.

12. Mjesec kazališta u Oroslavju


Udruga mladih Feniks iz Oroslavja poziva Vas na već tradicionalni 12. Mjesec kazališta u Oroslavju koji će se održavati u ožujku u Domu kulture Oroslavje povodom Međunarodnog dana kazališta.

U subotu 3.3.2018. u 19:00 sati s predstavom „Ona hoće, on neće“ nastupit će AKUD žensko kazalište Gornje Jesenje; u subotu 10.3.2018. u 19:00 sati s predstavom „Poštene žene“ nastupit će Amatersko dramsko kazalište Sveti Križ Začretje, u nedjelju 11.3.2018. u 17:00 sati održat će se Dječji dan na kojem će nastupiti Dramska sekcija KUD-a Lobor s predstavom „Šumski jelovnik“, Osnovna škola Oroslavje s predstava „Vreća puna laži“ i „Emanicipacija“, u subotu 17.3.2018. u 19:00 sati stand-up „Studio smjeha“ i u subotu 24.3.2018. u 19:00 sati nastupit će Krekesh Teatar s predstavom „Krtice“.

Ulaz je besplatan, osim za stand-up i „Krtice“ kada je ulaznica 25,00 kn.

Pokrovitelj: Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Krapinsko-zagorska županija, Grad Oroslavje
Medijski pokrovitelji: Radio Stubica, Zagorski list, zagorje.com.

Započet prvi ciklus radionica za voditelje EU projekata u organizaciji Udruge mladih Feniks i Zagorske razvoje agencije
Udruga mladih Feniks u sklopu projekta „Info centar za mlade Neos“ koji je financiran od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku provodi radionicu za voditelje pripreme i provedbe projekata Europske unije.  

Održane radionice "Mala abeceda volontiranja" i "Volonterstvo u zajednici" u sklopu Lokalnog volonterskog centra "Orkas" te radionica "Aktiviraj se i volontiraj" u sklopu Info - centra za mlade "Neos"


 

U Srednjoj školi Oroslavje održane su radionice "Mala abeceda volontiranja" u sklopu Lokalnog volonterskog centra "Orkas" te "Aktiviraj se i volontiraj" u sklopu Info - centra za mlade "Neos", dok je u Radoboju održana radionica "Volonterstvo u zajednici" za organizacije civilnog društva, ustanove, njihove volontere i građane.