Novosti

Bliži se kraj projekta Info centar za mlade „Neos“Održana zadnja radionica i zadnji radni sastanak partnera na projektu Info centar za mlade „Neos“. 

Počele su radionice iz robotike i programiranja


 Udruga mladih Feniks započela je provoditi radionice iz robotike i programiranja u sklopu Croatian Makers lige koje se održavaju u učionici Doma kulture Oroslavje svaki četvrtak u 18:30 sati. Učenici od 1 do 8 razreda mogu pohađati edukacijske radionice na kojima će steći potrebno znanje i vještine, koje će moći primijeniti na natjecanju iz robotike i programiranja. Na edukacijama će polaznici raditi s edukacijskim mBot robotima, a isti će se koristiti i na natjecanjima. Nakon što učenici steknu potrebna znanja i vještine moći će sudjelovati u natjecanju u robotici i programiranju.

Udruga mladih Feniks zapošljava u Lokalnom volonterskom centru "Orkas"


 


U okviru projekta Lokalni volonterski centar "Orkas", Udruga mladih Feniks raspisuje natječaj za radno mjesto "Koordinator/ica volontera".

Javni poziv za dodjelu volonterskih nagrada u 2018. godini


 


Udruga mladih Feniks poziva sve udruge, ustanove, institucije i poslovne organizacije na području Grada Oroslavja, Grada Donja Stubica, Općine Stubičke Toplice, Općine Veliko Trgovišće i Općine Jakovlje da nominiraju kandidate / organizatore volontiranja / volonterske akcije za dodjelu godišnje volonterske nagrade koju dodjeljuju nositelji programa „Lokalnog volonterskog centra Orkas“ uz podršku partnera i Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Održani sastanci s volonterima i roditeljima te uskoro počinju besplatne instrukcije koje će se održavati tijekom školske godine 2018./2019.


 


Održani su sastanci s volonterima i roditeljima te uskoro započinjemo s besplatnim instrukcijama koje će se održavati tijekom školske godine 2018./2019.