Novosti

Prvo studijsko putovanje na projektu "Mladi poljoprivrednik"


Polaznici radionica na projektu "Mladi poljoprivrednik" u subotu, 16.03.2019., tijekom studijskog putovanja upoznali su primjere dobre prakse u našoj županiji.

U TIJEKU JE PROVEDBA PROJEKTA "MI SMO MALI, ALI SMO VELIKI" 2.0


 Udruga mladih Feniks i ove godine nastavlja provoditi projekt „Mi smo mali, ali smo veliki“ 2.0 koji financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a partneri na projektu su Osnovna škola Marija Bistrica, Osnovna škola Matija Gubec Gornja Stubica i Osnovna škola Oroslavje.

Oroslavsku publiku oduševila "Čista računica" marijabistričkih umirovljenika


 Prošle subote u Domu kulture Oroslavja u sklopu 13. “Mjeseca kazališta u Oroslavju” nastupila je Dramska sekcija Udruge umirovljenika Marija Bistrica s predstavom „Čista računica“. 

U prepunoj dvorani Doma kulture počeo Mjesec kazališta u Oroslavju – urnebesnom komedijom “Ufuraj se i pukni“, otvorio ga Kerekesh Teatar


 U subotu, 2.3.2019. u oroslavskom Domu kulture počeo je 13. Mjesec kazališta u Oroslavju, koji se tradicionalno organizira povodom Međunarodnog dana kazališta. 

Mjesec kazališta u Oroslavju


 Udruga mladih Feniks  i ove godine organizira tradicionalnu manifestaciju „Mjesec kazališta u Oroslavju“  koja se održava svakoga vikenda u ožujku u Domu kulture Oroslavje povodom svjetskoga Dana kazališta, 27. ožujka.