Novosti

Novi projekt Udruge mladih Feniks "Mladi poljoprivrednik" u tijeku


 Projekt „Mladi poljoprivrednik“ ima cilj informirati i educirati mlade o mogućnostima bavljenja poljoprivrednom proizvodnjom i seoskim turizmom sve u cilju njihova zapošljavanja i ostanka u ruralnim područjima.

Kreće još jedan ciklus radionica o pisanju projekata u Udruzi mladih Feniks


Besplatne radionice „EU fondovi – sadašnjost i budućnost“ održavat će se od siječanja do travnja 2019. u Oroslavju, a namijenjene su mladima između 15 i 29 godina.
Na radionicama polaznici će naučiti o EU fondovima – mogućnostima i strateškim okvirima korištenja, pripremi projekta, proračunu projekta te provedbi projekta. 


Udruga mladih Feniks u sklopu Lokalnog volonterskog centra „Orkas“ zajedno sa Srednjom školom Oroslavje posjetila korisnike Centra za rehabilitaciju Pustodol


U sklopu projekta Lokalni volonterski centar „Orkas“, Udruga mladih Feniks pridružila se članovima volonterskog kluba Srednje škole Oroslavje u posjeti Centra za rehabilitaciju – Podružnica Pustodol.

Info centar za mlade Neos 2.0


 Udruga mladih Feniks zajedno s partnerima, Gradom Oroslavjem i Krapinsko – zagorskom županijom uspješno je prijavila projekt Info – centar za mlade Neos 2.0. Projektne aktivnosti usmjerene su na pružanje informativnih usluga, osnaživanje mladih za osobni razvoj i aktivno djelovanje u društvu s ciljem unaprijeđena kvalitete njihova života na području cijele Krapinsko-zagorske županije.

4.Festival volonterizma


 Povodom Međunarodnog dana volontera 5.12.2018. u Gradskoj knjižnici Oroslavje održan je Četvrti festival volonterizma u organizaciji Udruge mladih Feniks, a u sklopu kojega su dodijeljene nagrade najboljim volonterima tijekom protekle godine te je postavljena izložba radova odabranih putem provedenog likovnog natječaja.